8 mm. en Hi8 mm. bandjesDSCN1718

Vanuit Nederland is het zeer eenvoudig om uw (Hi)8 bandjes in ons laboratorium te krijgen.
Geef het af bij of stuur het eenvoudig per post naar:

HET STOFFENCENTRUM
GORECHT- OOST 23
9603 AA  HOOGEZAND
Tel.: 0598-321335
www.hetstoffencentrum.nl
www.facebook.com/hetstoffencentrum

Natuurlijk kunt u ook uw vragen c.q. opdrachten via het contactformulier aan ons melden. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Geef a.u.b. altijd uw e-mailadres en het telefoonnummer bij uw zending, we proberen het eindproduct op uw wensen af te stemmen. Vaak is daar èèn of meerdere keren even contact voor nodig.

Wat gebeurt er met het afgegeven of opgestuurd materiaal?
Het binnengekomen materiaal wordt gecontroleerd en geteld, en er wordt een prijsopgave gemaakt. het resultaat wordt aan u gemaild. Na uw accoord wordt pas begonnen met de werkzaamheden.
Eerst worden de bandjes een aantal keren heen en teruggespoeld om een optimale tracking te verkrijgen. De inhoud van het bandje wordt nu volledig op de computer gezet via een analoog/digitaalconverter van hoge kwaliteit. Dat garandeert een volledige synchronisatie van beeld en geluid.
Èènmaal op de computer wordt het hele bandje op slechte delen gecontroleerd, b.v. als de camera niet is uitgedaan en er 4 minuten alleen maar een broek is te zien. Deze delen worden weggemonteerd. Waar mogelijk en nodig worden kleurcorrectie en beeldstabilisatie toegepast. Het aanwezige geluid wordt, indien nodig, qua geluidssterkte gelijk gemaakt

Nu wordt uw film gereed gemaakt voor gebruik. Naar keuze wordt uw film op een (door u meegeleverde) externe harde schijf of memorystick van voldoende grootte overgezet (mpeg). Ook kan uw film op DVD of Blu-Ray worden gebrand. Standaard wordt er dan een menu aan toegevoegd. De DVD c.q. Blu-Ray wordt bedrukt met een foto uit de film en, indien bekend, een steekwoord die de inhoud aanduidt. Tot slot kan uw film in een full-colorhoes, met beelden uit de film en tekst naar keuze, worden afgeleverd.