Camera met interne harde schijfEverio

Vanuit Nederland is het zeer eenvoudig om uw camera met ingebouwde HDD in ons laboratorium te krijgen.
Geef het af bij of stuur het eenvoudig per post naar:

HET STOFFENCENTRUM
GORECHT- OOST 23
9603 AA  HOOGEZAND
Tel.: 0598-321335
www.hetstoffencentrum.nl
www.facebook.com/hetstoffencentrum

Natuurlijk kunt u ook uw vragen c.q. opdrachten via het contactformulier aan ons melden. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Geef a.u.b. altijd uw e-mailadres en het telefoonnummer bij uw zending, we proberen het eindproduct op uw wensen af te stemmen. Vaak is daar èèn of meerdere keren even contact voor nodig.

Indien uw camera is uitgerust met een interne harde schijf, bv. een JVC Everio, worden de opnamen vaak opgeslagen als DV of HD met de extentie MOD. Elke keer als u de opname stopt wordt er een bestandje aangemaakt, welke automatisch een naam krijgt die het apparaat aanmaakt. Na X opnames wordt automatisch een nieuwe map aangemaakt. Ongelukkigerwijze komt het veelvuldig voor dat de bestandsnamen in de diverse mappen geheel aan elkaar gelijk zijn. Om daar een leuke video van te maken dienen de bestanden te worden hernoemd in unieke bestandsnamen die chronologisch in een bewerkingsprogramma kunnen worden ingelezen.
Uw oplossing: Digipro.

Wat gebeurt er met het afgegeven of opgestuurd materiaal?
Het binnengekomen materiaal wordt gecontroleerd en geteld, en er wordt een prijsopgave gemaakt. Het resultaat wordt aan u gemaild. Na uw akkoord wordt pas begonnen met de werkzaamheden.
Eerst worden uw opnamen op de computer overgezet. Eenmaal op de computer worden de opnames ombenoemd en versneld bekeken. Slechte stukken (vergeten camera uit te doen etc.) worden verwijderd. Waar mogelijk en nodig wordt geluid verzwakt of versterkt (huilende wind, slecht hoorbare uitspraken). Eventueel kan naar wens rechtenvrije muziek worden toegevoegd.
Deze werkzaamheden zijn gratis.

Nu wordt uw film gereed gemaakt voor gebruik. Naar keuze wordt uw film op een (door u meegeleverde) externe harde schijf of memorystick van voldoende grootte overgezet (avi, mpeg, avchd). Ook kan uw film op DVD of Blu-Ray worden gebrand. Standaard wordt er dan een menu aan toegevoegd. De DVD c.q. Blu-Ray wordt bedrukt met een foto uit de film en, indien bekend, een steekwoord die de inhoud aanduidt. Tot slot kan uw film in een full-colorhoes, met beelden uit de film en tekst naar keuze, worden afgeleverd.