Foto – Dia – Negatiefdia

Dia`s kijken, wie kent het niet? Uren achter elkaar de familie vermaken met scherm en diaprojector. Omdat het opzetten van scherm, projector en het in volgorde zetten van de dia`s veel tijd in beslag nam, moest er ook een bepaalde tijd worden gekeken; het moest de moeite waard zijn.

Veel wordt er niet meer naar dia`s gekeken. Vaak is de projector kapot, nieuwe worden niet meer gemaakt en de dia`s liggen vergeten op zolder of kelder. Jammer. Heel veel mooie herinneringen aan ouders, kinderen, vakanties of iets anders vergaan langzaam.

Hoeveel mooie foto`s hebben we in de kast staan, in dozen, uit elkaar vallende albums of zelfs nog gewoon in de mapjes die we van de fotograaf hebben meegekregen na het ontwikkelen en afdrukken. De negatieven in plastic mapjes er naast. Heel vaak zijn foto`s uit dat mapje aan de kinderen meegegeven of door andere oorzaken niet meer aanwezig.
Tja, wat kunnen we er nog mee? Hier kan Digipro helpen!

Laat Digipro uw dia`s, foto`s en/of negatieven digitaliseren en, zowel als digitale foto`s als Slideshows op uw harde schijf, cd en/of dvd zetten. Een keer foto`s kijken wordt nu een klein feestje, de hoeveelheid te kijken beelden precies afgestemd op de behoefte en als film, met beweging en muziek, op uw TV te bekijken.